+597 470890 info@est.sr

21+ toets

Bent u 21 jaar of ouder, en heeft u géén diploma dat toelating biedt tot een hbo-bachelor opleiding, dan kunt u voor vrijstelling van de vooropleidingseis in aanmerking komen. U moet dan een toelatingsonderzoek doen. Om te worden toegelaten tot een hbo-bachelor opleiding moet u in het bezit zijn van een havo-, vwo- of mbo-diploma. Voldoet u niet aan deze vooropleidingseisen, maar bent u aan het begin van het studiejaar waarin u met uw opleiding wilt beginnen wel 21 jaar of ouder, dan kunt u deelnemen aan een toelatingsonderzoek. Deze wordt ook wel de 21+ toets genoemd.

Rond u het toelatingsonderzoek positief af, dan kunt u alsnog met uw hbo-bachelor studie starten. Let op de aanmelding voor de 21+ toets geldend voor oktober is in de maand juli. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen via +597-8520488 / +597-497893 (tijdens kantooruren) of mailen naar info@est.sr

Missie en Doelstelling

De Evangelical School of Theology (EST) wil door middel van Bijbels en theologisch onderwijs, onderzoek en publicaties de Christelijke kerken in Suriname versterken en verdiepen.

Interkerkelijk

EST is een christelijke onderwijsinstelling die dwars door de diverse denominaties heen gaat. Dit houdt in dat EST géén diensten verleent voor slechts één christelijke stroming. Dit is terug te zien in een diverse studenten.

Adviesraad

De Adviesraad van EST is een onafhankelijk adviesorgaan die de directie adviseert over het beleid, in het bijzonder met betrekking tot onderwijsaspecten, aansluiting met het werkveld Theologie en organisatorische zaken.

Partners

EST werkt nauw samen met diverse partners in binnen- en buitenland. EST heeft een grote verbondenheid met kerk en maatschappij binnen Suriname. De interkerkelijke, vernieuwende en open wijze...