+597 470890 info@est.sr

Inschrijven

Inschrijven voor een opleiding bij de Evangelical School of Theology is mogelijk door een ingevuld aanmeldingsformulier in te leveren. Dit formulier kan opgehaald worden bij de administratie aan de Henck Arronstraat 39 te Paramaribo (achter bij het Surinaams Bijbelgenootschap).

Het kantoor is geopend op de maandag van 8.00u – 15.00u.
En op de woensdag en vrijdag van 12.00u – 20.00u

Eventueel kan het formulier ook per mail toegezonden worden naar u. Voor vragen kunt u ons ook per email bereiken via info@est.sr. U kunt ook via het onderstaand online formulier een aanvraag doen voor het inschrijfformulier. Na het invullen van het formulier krijgt u per mail het inschrijfformulier toegestuurd. Telefonisch is het kantoor bereikbaar op kantooruren op (+597) 8520488  of (+597) 470890.

Het kan voorkomen dat voor een studie teveel studenten zijn ingeschreven. In dat geval heeft een eerdere ingeschreven student voorrang. U bent definitief ingeschreven als u het collegegeld heeft betaald.

Inschrijfformulier aanvragen

Bevestiging

Type Opleiding:

9 + 4 =

Missie en Doelstelling

De Evangelical School of Theology (EST) wil door middel van Bijbels en theologisch onderwijs, onderzoek en publicaties de Christelijke kerken in Suriname versterken en verdiepen.

Interkerkelijk

EST is een christelijke onderwijsinstelling die dwars door de diverse denominaties heen gaat. Dit houdt in dat EST géén diensten verleent voor slechts één christelijke stroming. Dit is terug te zien in een diverse studenten.

Adviesraad

De Adviesraad van EST is een onafhankelijk adviesorgaan die de directie adviseert over het beleid, in het bijzonder met betrekking tot onderwijsaspecten, aansluiting met het werkveld Theologie en organisatorische zaken.

Partners

EST werkt nauw samen met diverse partners in binnen- en buitenland. EST heeft een grote verbondenheid met kerk en maatschappij binnen Suriname. De interkerkelijke, vernieuwende en open wijze...