+597 470890 info@est.sr

Kantoor en leslocaties

Het kantoor van de Evangelical School of Theology (EST) is gelegen aan de Henck Arronstraat 39 te Paramaribo (achter bij het Surinaams Bijbelgenootschap). Daar bevind zich het kantoor waar de dagelijkse werkzaamheden plaatsvinden.

Het kantoor is geopend op
Maandag van 8.00u – 15.00u
Woensdag en Vrijdag van 12.00u – 20.00u
Graag even vooraf bellen voor een afspraak.

Studenten kunnen op kantoor terecht voor hen belangrijke informatie over het onderwijsproces. Belangstellenden kunnen er terecht voor informatie over de opleidingen, inschrijven en algemene vragen.

Missie en Doelstelling

De Evangelical School of Theology (EST) wil door middel van Bijbels en theologisch onderwijs, onderzoek en publicaties de Christelijke kerken in Suriname versterken en verdiepen.

Interkerkelijk

EST is een christelijke onderwijsinstelling die dwars door de diverse denominaties heen gaat. Dit houdt in dat EST géén diensten verleent voor slechts één christelijke stroming. Dit is terug te zien in een diverse studenten.

Adviesraad

De Adviesraad van EST is een onafhankelijk adviesorgaan die de directie adviseert over het beleid, in het bijzonder met betrekking tot onderwijsaspecten, aansluiting met het werkveld Theologie en organisatorische zaken.

Partners

EST werkt nauw samen met diverse partners in binnen- en buitenland. EST heeft een grote verbondenheid met kerk en maatschappij binnen Suriname. De interkerkelijke, vernieuwende en open wijze...