EVANGELICAL SCHOOL OF THEOLOGY

Steun ons

EST wil een opleiding zijn waar de naam van Jezus Christus groot wordt gemaakt. Mensen die Jezus reeds kennen willen we graag verder laten toerusten met de geweldige boodschap van het Evangelie in de Bijbel. Daarnaast is het ons verlangen om Christenen door het werk van de Geest bij elkaar te brengen en samen te binden.

Daarom vragen wij u om ons te steunen. Dit kan op diverse manieren:

Gebed staat centraal binnen het werk van EST. Wij geloven dat gebed het middel is om situaties bij God te brengen en de manier is waarop God oplossingen tot stand brengt. Bidden is een manier om God te dienen (Lucas 2:36-37). Hij heeft ons beloofd dat Hij ons zal geven wat we van Hem vragen, als we dingen vragen die in overeenstemming zijn met Zijn wil (1 Johannes 5:14-15).   Hieronder vindt u een overzicht van gebed- en dankpunten..

Dankpunten

  • Dank voor de mogelijkheden die EST krijgt om onderwijs te geven op verschillende plaatsen in Suriname;
  • Dank voor de studenten die via EST meer kennis ontvangen over de Here Jezus en de Bijbel;
  • Dank voor een ieder die het werk van EST ondersteunt met giften. Hierdoor zijn wij in staat het werk van de Heer uit te voeren en voort te zetten.

Gebedspunten

  • Dat we door het werk van EST anderen mogen inspireren zodat meer kennis mogen ontvangen omtrent de Bijbel;
  • Wijsheid en inzicht voor de medewerkers, het bestuur, de docenten en allen betrokken bij het werk van EST;
  • Dat er op meer plaatsen onderwijs gegeven mag worden in zowel de diverse districten van Suriname als de buurlanden;
  • Bid voor groei van de financiën zodat het werk van EST door kan gaan.

Vraag uw gemeente / kerk om een collecte voor EST te houden. Giften zijn ontzettend belangrijk voor het voortbestaan van het werk van EST. Vraag uw leider / voorganger om ook te collecteren voor het goede werk van EST.

Donateur worden

EST is naast collegegelden van studenten afhankelijk van giften en donaties. Het is heel bijzonder om onderwijs over Jezus Christus te mogen geven. Word daarom ook donateur en help het goede werk van EST! Daarom wil ik de Evangelical School of Theology graag steunen:

  1. Vul hieronder het donatieformulier in.
  2. Of maak zelf een gift over op DSB Bank, Henck Arronstraat 26-30 te Paramaribo, Suriname op bankrekeningnummers: DSB 46.05.543 (SRD); 46.05.624 (USD); 46.05.640 (EUR).Voor het storten op onze rekening vanuit het buitenland dient u de SURBSRPA swift code te gebruiken.

 

Donateur formulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Bedrag*

Banknummer

Per
eenmaligmaandkwartaaljaar

Geslacht*
mannelijkvrouwelijk

Voorletters*

Achternaam*

Straat + huisnummer

Woonplaats

Telefoon

Email*